Ons kantoor

De broers Eric en Jeroen Rademaker komen uit een echte vastgoedfamilie. Hun opa bouwde een vastgoedportefeuille op in Amsterdam en omstreken, hun moeder (oma Jos) was vanaf de jaren zestig werkzaam als makelaar en eindigde haar carrière bij een gerenommeerde vastgoedbeheerder.

De makelaardij is nagenoeg met de paplepel bij de broers ingegoten. Vanaf het begin van deze eeuw is Jeroen makelaar in Almere en Lelystad. In 2007 gooide Jeroen het roer om en begon zijn eigen Makelaardij. Niet veel later is zijn broer Eric de Makelaardij komen versterken.

Jeroen en zijn vrouw Kim hebben een mooi gezin met 4 kinderen die ook met het makelaarsvirus zijn besmet. Vooral de oudste 2 zonen Fedor en Achilles. Zij bieden regelmatig een helpende hand bij Open Huizen en weten klanten te enthousiasmeren. Voor onze familie is het vanzelfsprekend dat iedereen waar nodig meehelpt, meewerkt en adviseert. Ieder levert op zijn manier een bijdrage.

Dit familiegevoel is voor ons erg belangrijk en brengen wij over in onze werkwijze naar onze klanten. Wij zijn niet zomaar een makelaardij, maar een hecht familiebedrijf. Onze klanten zijn bij ons geen nummer maar zien wij als gasten van onze familie.

Familie Rademaker gaat graag met u het avontuur aan op weg naar het vervullen van uw woonwensen.